Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

Završena je fešta levande u Velom Grablju

Završena je fešta levande u Velom Grablju

Dragi prijatelji,

završen je ovogodišnji 9. Festival levande, održan 30.6 i 1.7. 2017. u etno-eko selu Velo Grablje.

U ime organizatora, udruge „Pjover“, za zaštitu i revitalizaciju V. Grablja, koristimo prigodu zahvaliti se svim akterima ove manifestacije, koji su svojim angažmanom doprinjeli da festival bude na visokom nivou, kakvog biljka levanda i otok Hvar zaslužuju.

Zahvalit ćemo redom; mještanima na žetvi, Ivici malabonkinem na alatu, Budroviću na polju levande, meštirma iz udruge „4 grada Dragodid“ na radionici suhozida, izlagačima, svim našim ugostiteljima na dobroj spizi, vinarima na vinu, umjetnicima na izložbama, Kuzmi i Čazmatransu (Jerku) na organiziranom prijevozu, Rapidusu na ljubičastom busu, Doljanima na balotama, Nataliji, Antoniju jednom i drugom, Marku i Stanku na predavanjima, Vesni i curama na predstavljanju časopisa O., Kinu Mediteran, tehnici - Mili Jure i ekipa, HEPu Jurkotu, Komunalnom Hvar, Tini, Katiji, Ana Mariji, Neni na radionicama, crkvi sv. Kuzme i Damjana na otvorenim vratima i suradnji, muzičaru na gitari, Ivici na harmonici, Cuci na masaži, ekipi na destileriji, posebno barba Jozotu i PZ V. Grablje, Komižanima na gunduli (Miru, ravnateljici i djeci iz Starog Grada), zboru Stella Maris Hvar - Vinki i teta Mariji Košetovoj na krasnoj izvedbi pjesme, folklornom društvu Starogrojčica, DJ Noti, Šomazgunima na dobroj svirci, medijima - posebno ekipi Pokreta otoka (Maji, Andri), fotografima, najviše hvala našim volonterima, bez njihove pomoći zaista bi bilo teško. I za kraj hvala našim sponzorima, krenuvši od Grada Hvara i TZ Grada Hvara kao generalnih pokrovitelja, potom Žuvela d.o.o., Pokret otoka, Kino Mediteran, LAG Škoji, Maraska,  … do onih koji se uvijek odazovu; Kod Kapetana, Alviž, Villa Dinka, Gariful, Dva ribara, Slastičarna Hvar - Garip, Paradies Garden, Panorama, Đorđeta vartal/Zbondini, Vidikovac, Pekara Klas, Pekara Kraljica Mira, R.O. Tasina d.o.o. Kuzma Taxi, Vina Tomić, Podrum Vujnović, Duboković vina, LSD production, Caffe bar Anna, Rapidus, Dela, Portal otok-hvar.com … (ispričavamo se ako smo koga izostavili !)

Za sami kraj, hvala radnoj ekipi udruge Pjover, koja je iznijela najveći teret organizacije, hvala svima koji nas posjećuju i osjećaju dobru zajedničku atmosferu, ostaje nam raditi na pripremi jubilarnog 10. festivala, te vas već sad pozivamo da se uključite s idejama i svojim doprinosom.

Sljedeće na repertoaru je „Blues Night“ u Velom Grablju 4.8.2017. g. (u sklopu Hvarskog ljeta 2017) .

Vidimo se,

U. Pjover

PS. Autor fotografija u albumu je Joško Barbarić.

10.07.2017.


Povratak na novosti

Galerija slika: