Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

Završen 3. susret Malo - Velo Grablje

Završen 3. susret Malo - Velo Grablje

Završen 3. susret „Malo - Velo Grablje“
Završen je tradicionalni 3. SPORTSKO-ZABAVNI PRIJATELJSKI SUSRET "MALO - VELO GRABLJE" održan u subotu, 03.09.2011.g. u Milni na igralištu Kopanja.
Iako natjecateljski dio ovog susreta nije primaran, recimo da je prvak u balotama ove godine Malo Grablje (2 -0), u susretu dječjih uzrasta također malograbjani su pokazali „klasu“ pobjedivši velograbljane 7-0, dok su u seniorskom dijelu „Mladi“-Velo Grablje pobijedili „Stare“-Malo Grablje 1-0. Posebni pehar za najboljeg sportskog sudca i navijača dobio je Benjamin Tudor. Feštu su odličnom svirkom „začinili“ mladi hvarski rock bend „Ajlend“.
Što smo „dobili“ iz ovog susreta?
- oživili smo parking/igralište „Kopanja“ i pokazali da može biti prostor za razne manifestacije (čestitamo domaćinima na novim tribinama i grafitu).
- ovo je plus jednoj i drugoj udruzi u organizacijskom smislu...
- udruge zajednički sudjeluju u projektu etno-eko selo, obaviještavamo jedni druge te se nadopunjujemo na sastancima.
- Nogometni klub „Levanda“ dobio je dva igrača iz Milne, kao uskoro i neke nove...
- našeg muzičara Iveta Tudora (i ostale), promovirali smo u istinske rock n roll zvjezde...
- rodile su se neke nove ljubavi....hm,
I apeliramo na zajedničku akciju koja nam mora biti cilj u skorijoj budućnosti, a to je adekvatno uređenje ceste Milna - Malo - Velo Grablje, koja je od iznimne važnosti za revitalizaciju i prosperitet naših Mjesta.
Zahvaljujemo svim sponzorima i ljudima na podršci, a najveća zahvala firmi Fontik d.o.o. na dugogodišnjem sudjelovanju u organizaciji.
Vidimo se dogodine!
 

05.09.2011.


Povratak na novosti

Galerija slika: