Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

Povratak Levande s priprema „Bitka na Neretvi“

Povratak Levande s priprema „Bitka na Neretvi“

Nogometni klub Levanda iz Velog Grablja uoči nastavka Hvarske nogometne lige (sezona 2011./2012.), odradio je petodnevne pripreme u Opuzenu. Ekipa je bila smještena u Villi „Bili“ u Komarni, malom mjestu uz more, 15ak kilometara od Opuzena.
Prvog dana priprema, odmah po dolasku odigrala se prijateljska utakmica s NK Neretvancom, gdje su domaćini pobijedili rezultatom 9-3. Svaki slijedeći dan priprema treniralo se dvaput dnevno na pomoćnom terenu NK Neretvanca, terenu pod reflektore na umjetnoj travi, kao i trkačke dionice u Komarni uključijući i njihovo malonogometno igralište.
Tokom priprema Levandu je pratilo lijepo vrijeme, pa su se stigli obaviti svi zamišljeni treninzi stručnog štaba na čelu sa trenerom Lorencom Tudorom. Posjetili smo Međugorje - sportski centar, kao i Memorijalni turnir "Andrija Anković" u Gabeli, gdje su nastupili NK Dinamo Zagreb, NK Split, NK Lokomotiva i domaćin GOŠK iz Gabele. Gostovali smo na lokalnom radiju „Narona“, kod sportskog voditelja Meke. NK Levanda posebno se zahvaljuje domaćinima u Vili „Bili“, voditelju škole NK Neretvanca Ninu Šešelju na ugodnom gostoprimstvu, te Jedriličarskom klubu Zvir i autotaxi službi Petra Jeličića na posuđenim kombijima. Za kraj ćemo spomenuti „Titulu junaka bitke na Neretvi“, za najuzornijeg igrača priprema, koju je uvjerljivo osvojio igrač Dean Divković.
Levandi želimo što bolji rezultat u nadolazećem drugom dijelu prvenstva!
 

23.01.2012.


Povratak na novosti

Galerija slika: