Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

Održan 4. susret „Malo - Velo Grablje“

Održan 4. susret „Malo - Velo Grablje“

Održan je tradicionalni 4. SPORTSKO-ZABAVNI PRIJATELJSKI SUSRET "MALO - VELO GRABLJE" , u četvrtak, 06.09.2012.g. u Milni na igralištu Kopanja. Susret je u organizaciji dviju udruga, „Malo Grablje“ i „Pjover“ iz  Velog Grablja.

Ovogodišnji rezultati su slijedeći: Boćarski susret završio je neodlučeno - „bratski“, dječji uzrasti Malog Grablja u nogometnoj utakmici pobijedili su velograbljane 7-1.

U prvim utakmicama između „mladih“ i „starih“ iz Velog Grablja, stariji su nakon neriješenog rezultata, bolje izvodili jedanaesterce i plasirali se u finale. U drugom ogledu „Stari-mladi-Malo Grablje“, Mladi su izjednačili u poslijednim minutama utakmice na 1:1, te su kod izvođenja jedanaesteraca, također bili sretniji (spretniji). Za treće mjesto, Grabljani su pobijedili Malograbljane, do je u finalu situacija bila obrnuta, te su mladi Milnarani zasluženo uzeli prvo mjesto.

Poanta ovog susreta je druženje, kako starijih tako i mlađih generacija, al svakako najviše se stavlja pažnja na djecu, koji su zalog za svijetliju budućnost...Djeci ovakvi susreti najviše ostaju usjećanju ...

Kao i svake godine, tako i ove apeliramo na zajedničku akciju koja nam mora biti cilj u skorijoj budućnosti, a to je adekvatno uređenje ceste Milna - Malo - Velo Grablje, koja je od iznimne važnosti za revitalizaciju i prosperitet naših Mjesta.

Zahvaljujemo svim sponzorima i ljudima na podršci, te dugogodišnjem sudjelovanju u organizaciji.
Vidimo se dogodine!

13.09.2012.


Povratak na novosti

Galerija slika: