Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

NK LEVANDA MIRIŠE S VRHA

NK LEVANDA MIRIŠE S VRHA

U jubilarnoj 40 godini kluba (osnovan 1971. god.) NK Levanda iz Velog Grablja novi su prvaci Otoka Hvara za ovu godinu.
U poslijednjem kolu remizirali su s NK Varbonj iz Vrbanja 0:0, ali to nije upropastilo feštu jer se prvak znao već 2 kola unaprijed.
Levanda je dominirala cijelim prvenstvom i zašluženo uzela pehar prvaka. Ovo je 3 naslov u dugogodišnjoj povijesti kluba (97/98., 07/08.,10/11.,).
Zanimljivo je istaknuti da je Velo Grablje iako napušteno sa svega nekoliko ljudi koje živi u mjestu, ove godine dalo 2 prvaka...u nogometu i u bočama...naime, Boćarski klub Levanda također je prvak otoka. U finalu su svladali ekipu Brusje rezultatom 8-4. Najboljim igračem prvenstva proglašen je Miro Jaman, član BK Levande.

Udruga za zaštitu i revitalizaciju Velog Grablja "Pjover"u znak zahvalnosti za izniman sportski uspjeh i promociju mjesta dodjelila je klubovima prigodne medalje.

Dodat ćemo još jednu zanimljivost....u godini osvajanja pustih pehara imamo i prvake u Prvenstvu Otoka Hvara u podvodnom ribolovu održanom u Starom Gradu - Nikola Buzolić Lojko, u tenisu - Elvis Krastić, kao i osvajača turnira u pikadu Stjepana Tudora, te za kraj prvakinje u Prvoj pomoći, Marija Vučetić, Anna Tomičić, Luciji Petrić (SŠ Hvar) Čestitamo svima!!!
 

06.05.2011.


Povratak na novosti

Galerija slika: