Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

NK „Levanda“ nagrađena nagradom Grada Hvara

NK „Levanda“ nagrađena nagradom Grada Hvara

NK „Levanda“ nagrađena nagradom Grada Hvara

Nogometni klub „Levanda“ iz Velog Grablja ove je godine nagrađen nagradom Grada Hvara, u obliku plakete, za cjelokupan doprinos u sportskom životu Grada. Inače ovo je jubilarna 40 godina kluba u kojem je po treći puta osvojeno prvensto Hvarske nogometne lige...
Nagradu je preuzeo predsjednik kluba Ivica Tomičić Tajnikov na Svečanoj sjednici 02. listopada u Gradskoj loggi.

Donosimo Vam službeni dopis Udruge „Pjover“ za kandidaturu, Odboru za dodjelu javnih priznanja:


Predmet: Prijedlog za dodjelu nagrade Grada Hvara.


Grad Hvar
Odbor za dodjelu javnih priznanja
21450 Hvar

Poštovani,

Sukladno dobrim običajima o nagrađivanju svih udruga i pojedinaca koji su zadužili Grad Hvar dozvolite nam da u ime Udruge „Pjover“ obratimo i predložimo Gradskom vijeću da se ovogodišnja nagrada Grada Hvara dodijeli Nogometnom klubu „Levanda“ iz Velog Grablja za četrdeset godina djelovanje u našem Gradu (Osnovani 1971. god).

Vjerujem da ne treba posebno predstavljati NK „Levanda“. Od početaka svoga djelovanja NK „Levanda“ do danas nezaobilazan je segment u sportskom životu Grada Hvara. Nastupajući u Hvarskoj otočkoj nogometnoj ligi, Hrvatskom kupu te ostalim sportskim događanjima NK „Levanda“ je uvijek promovirala prave vrijednosti kako na športskom tako i na ljudskom planu.

Okupljajući hvarsku mladost NK „Levanda“ ostvaruje vrlo vrijedne rezultate, a poseban doprinos članovi kluba već godinama daju u doprinosu oživljavanja i revitalizacije svog mjesta. Spomenimo ovogodišnji veliki uspjeh - prvaci smo otoka Hvara, treći put u 40 godina. Povodom obljetnice snimili smo dokumentarni film, kojeg možemo projektirati za dan Grada, a u sklopu tradicionalnog turnira prerano preminulog „Lukše Nezića“, kojeg Grad Hvar i NK „Levanda“ zajedno organiziraju. Do kraja godine u izradi je i fotomonografija.
Članovi NK “Levanda“ uz djelovanje u sportu aktivni su i u ostalim udrugama grada.

U svemu ovom spomenutom, ali i ostalom koje ovdje nije napisano slobodni smo Vas zamoliti i predložit da se NK “Levanda“ iz Velog Grablja dodjeli nagrada Grada Hvara za 40. godišnjicu djelovanja kluba kao i za cjelokupan doprinos u sportskom životu Grada Hvara.


Unaprijed zahvaljujemo i srdačno pozdravljamo!Udruga „Pjover“

24.10.2011.


Povratak na novosti

Galerija slika: