Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

Još samo malo...

Još samo malo...

Ulazimo u sam kraj uređenja društvene prostorije, koju smo i koju ćemo uvijek zvati "Pošta". Hvala svima koji su se odazivali akcijama i ove krasne sunčane dane provodili u Velom Grablju. Zahvaljujem se i ljudima na stručnoj pomoći, posebno Miliju Zaninoviću na svom trudu i doniranim stvarima, frimi Bakai d.o.o. (Nikici Petriću) koja će pokloniti nekoliko elemenata za interijer, te Igoru Kolumbiću (Offero prima d.o.o.) na stalnoj pomoći u oglašavanju putem naše web stranice i portala otoka Hvara / www.otok-hvar.com . Naravno i svima koje smo u dosadašnjim izvještajima spominjali (kad bude sami kraj i službeno otvaranje, biti će pozvani).
Na kraju zahvala Gradu Hvaru na čelu s gradonačelnikom Pjerinom Bebićem, na stalnoj podršci, i prepoznavanju rada i inicijative maldih iz Udruge Pjover.

Paralelno s akcijom obavili smo i tri sastanka. Prvi sa Adelom Golub iz udruge Dalmatica viva, koja nam pomaže u pisanju natječaja, definirali smo detalje i sve je spremno za slanje do završetka roka prijave. Adeli u ime svih iz udruge zahvaljujemo i veselimo se novim natječajima i realizaciji istih.

02. 03. 2012. godine u 11 sati, u Gradskoj loggi sudjelovali smo na prezentaciji Urbanističkog plana uređenja etno-eko sela Velo Grablje. Upoznali se sa planom, predložili, debatirali, raspravljali, a svi zainteresirani privatno, mogu u ured Ite Pavičić i Jure Zaninovića, zaključno do 30.03. 2012. g.

Posljednji u nizu sastanaka bio je plan za sudjelovanje 22.03.2012.g na sajmu GAST, na stručnom skupu: PROJEKTI RAZVOJA ETNO EKO SELA u Splitu (u Organizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Sajam d.o.o.). Važno je spomenuti da je Velo Grablje "domaćin" ovog skupa, no o svim detaljima i pojedinostima, u posebnim izvještajima na našem webu.

 

Zdravi bili!
 

05.03.2012.


Povratak na novosti

Galerija slika: