Pjover

Velo Grablje

Velo Grablje

Grad Hvar

Izvješće za prvi mjesec U. Pjover

Izvješće za prvi mjesec U. Pjover

Dragi prijatelji u. Pjover donosimo kratko izvješće o aktivnostima u proteklom prvom mjesecu, kao  i najavu za veljaču ...

12.01.2016. u sklopu 2. međuotočnog susreta "Pokret otoka", bili smo domaćini skupa. Drage prijatelje sa susjednih otoka ugostili smo u Domu DVD Hvar, kojima ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu. U organizaciji ovog susreta zahvaljujemo svima koji su pomogli na bilo koji način, posebno restoranu Panorama i Žuveli d.o.o. (na pomoći u organizaciji ručka). Sastanak je prošao konstruktivno, a razgovaralo se o vizualnom indentitetu, pravnom obliku, predstavljen je razvojni dokument, i podjelili su se zadaci i daljnje obveze.


21.01. u V. Grablju ugostili smo agenciju Olivari, s kojom smo prošli sve potencijale sela, za planirane izlete povodom 8. Festivala Levande (koji će se održati zadnji vikend u 6om mjesecu)

23. 01. Nogometni klub "Levanda" održao je tradicionalnu "Zelenu noć" u hotelu Park u Hvaru. U. Pjover kao i svake godine podržala je naše zelene prigodnim poklonom. Zahvaljujemo hotelu "Park", na izvrsnoj suradnji i doprinosu, da se ples održi.

i za kraj najava ... U. Pjover kao partner udruzi Održivi otok iz Jelse pomaže u provedbi projekta pošumljavanje otoka Hvara dalmatinskim crnim borom . U Velom Grablju će se održati izložba od 12.02 do 14.02.2016. te radna akcija sadnje 13.02, uoči valentinova . U projekt su uključeni uz Održivi otok (glavni organizator) i u. Pjover, PD Hvar i u. Tartajun. Svi ste pozvani 13og  na akciju!

Marenda osigurana :-)

01.02.2016.


Povratak na novosti

Galerija slika: